alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER €25 & 100 DAYS FREE RETURNS

Girls · Shoes · 9-14 Years

 
[153]
1 / 4
Page:of 4

TYTTÖJEN KENGÄT

Ovatko laadukkaat tyttöjen kengät hankintalistallasi? Reebokin lenkkarit, tennarit ja kävelykengät tarjoavat huippulaatua, pirteitä uutuuksia ja trendikkäitä klassikkomalleja moneen makuun ja menoon. Laajasta jalkinevalikoimastamme löydät trendikkäät sporttitossut kaikille kouluikäisille tytöille.

Tyttöjen lenkkarit menevään tyyliin

Reebokin lenkkareita on tarjolla niin matalavartisina kuin korkeammallakin varrella. Lisäksi moni malli on saatavana sekä nauhakiinnityksellä että tarralenkkareina, joten voit valita lapselle mieluisimman kiinnitystavan. Esimerkiksi Reebok Road Supreme- ja Rush Runner -juoksukengät ovat erinomaisen kevyet jalkineet meneville tytöille, joilla on energiaa juosta sekä välitunneilla että koulun ulkopuolisissa harrastuksissa. Hengittävä kangaspäällinen ja pehmustettu sisäpohja tuntuvat jalassa erityisen mukavalta. Kulutusta kestävä kumipohja joustourineen varmistaa, että näissä tossuissa riittää pitoa sähäköissäkin spurteissa paikasta toiseen.

Reebokin ikoniset klassikkotennarit tytöille

Reebok on tunnetuimpia lenkkareiden valmistajia ja lanseerasi jo 1980-luvulla ensimmäiset tennarit fitness-käyttöön. Esimerkiksi legendaariset Freestyle Hi -varsilenkkarit ovat tuolta ajalta. Selkeän yksinkertaiset linjat, kauniit yksityiskohdat ja nahkapäällinen tekevät näistä klassikkokengistä kestosuosikin myös kouluikäisten tyttöjen keskuudessa. Monet muutkin tyttöjen tennarit ovat pienoismalleja aikuisten kengistä, mutta kasvavan lapsen jalan muotoon sopiviksi muokattuina. Kevyt EVA-välipohja vaimentaa tehokkaasti iskuja, joten kengissä jaksaa kirmata väsymättä. Toinen tennareiden käyttäjien ikisuosikki on Reebok Royal Classic Jogger -malli. Jos hankit ne lapsellesi, voi olla, ettei hän suostu käyttämään enää mitään muita kenkiä – niin kevyet, kestävät ja huippumukavat ne ovat jalassa. Näitä tyylikkäitä jalkineita voi käyttää koulussa, ulkoillessa ja muuallakin minkä tahansa asukokonaisuuden osana.

Muista riittävä kasvun- ja liikkumavara lasten kenkiä hankkiessa

Lasten jalat kasvavat usein sysäyksittäin, ja siksi kengät voivat jäädä yllättävän pian pieniksi. Kenkä ei saa kuitenkaan olla liian suuri, sillä se häiritsee luonnollista liikkumista. Liian pienet kengät puolestaan aiheuttavat kivuliaita hiertymiä ja virheasentoja. Muista siis tarkistaa lasten kenkien sopivuus säännöllisesti ja varmistaa, että kasvun- ja liikkumavaraa on noin 1–1,5 cm. Oikean koon lisäksi niin lasten kuin aikuistenkin kenkien valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, että kenkä istuu hyvin ja tuntuu mukavalta jalassa – ja juuri sellaisia Reebokin tyttöjen kengät ovat.