alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Girls · Shoes · 5-8 Years

 
[221]
1 / 5
Page:of 5

TYTTÖJEN KENGÄT KOOT 27–36

Reebokin tennareissa ja lenkkareissa askel taittuu höyhenenkevyesti! Meiltä löydät pirteät tyttöjen kengät kaikille kipittäjille lukuisissa eri väreissä ja kuoseissa, olipa toivelistalla aina suositut pinkit kengät tai huipputrendikkäät unisex-tennarit.

Pinkaise pikapyrähdyksiin Reebokin kengissä

Reebokin tyttöjen kengät pysyvät jalassa vinhassakin vauhdissa: monissa malleissa kenkien istuvuutta pystyy kätevästi säätelemään nyörityksen ja tarranauhan avulla, mikä helpottaa pukemista ja riisumista. Reebok Rush Runner -kengät tytöille ovat nimensä mukaisesti omiaan aktiiviselle pikku menijälle, joka ei halua tuhlata aikaa turhiin pysähdyksiin. Kuvioitu pohja takaa hyvän pidon erilaisilla alustoilla, niin leikkipuistoissa, päiväkodin pihalla kuin vauhdikkaissa välituntileikeissä. Myös joustavat Reebok Road Supreme ALT -kengät soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön, ja takaosan pieni kangaslenkki nopeuttaa kenkien laittamista jalkaan. YourFlex Train 10 on puolestaan tyttöjen kenkien pienoismalli aikuisten vastaavasta treenikengästä, vain lapsen jalkaan muokattuna versiona. Ominaisuudet ovat silti pääosin samat: matalavartisessa kengässä nilkka pääsee hyvin liikkumaan pikaisissakin pyrähdyksissä, ja Microweb-teknologia tukee jalan keskiosaa.

Vinkit tyttöjen kenkien tilaajille

Kun olet löytänyt Reebokin runsaista vaihtoehdoista juuri omalle pinkojallesi täydelliset tyttöjen tennarit tai lenkkarit, varmista, että jalkineeseen jää riittävästi kasvunvaraa. Lapsen jalan mittaaminen auttaa oikean koon selvittämisessä, ja se onnistuu esimerkiksi näin:

Laita lattialle A4-paperiarkki. Pyydä lasta seisomaan paperin päällä siten, että paino jakautuu tasaisesti molemmille jaloille. Koska jalat turpoavat päivän mittaan, mittaus kannattaa tehdä iltapäivällä.Mittaa paperin päädystä molemmat jalat erikseen (mahdollisen kokoeron vuoksi) ja merkitse paperiin jalan pituus pisimmän varpaan kohdalta.Hanki jalkine aina isomman jalan mukaan.Jätä riittävästi kasvun- ja liikkumavaraa pisimmän varpaan kohdalle. Uusia kenkiä hankittaessa suositus on 17 mm verrattuna kengän sisämittaan. Jos kengistä saa pohjalliset irti, koon voi tarkistaa asettamalla lapsen seisomaan pohjallisten päälle.
Muista tarkkailla lapsen jalan kasvua

Kasvuikäisen lapsen jalka voi kasvaa vuodessa useammankin numeron verran, joten muistathan seurata kenkien sopivuutta säännöllisesti. Oikeankokoisiin laatukenkiin kannattaa aina panostaa riippumatta siitä, minkäikäiselle käyttäjälle niitä hankitaan, mutta varsinkin kasvavan lapsen kenkävalinnat on syytä tehdä huolella, jotta lapsi voi viilettää vapaasti lennokkaissa leikeissään.